Αναζήτηση:
 
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
GUNET.gr
ects-ds
Erasmus-DS-ECTS
Diploma Supplement


 
 
Τμήματα > Ανακοινώσεις > Αναλυτική προβολή
 
Tμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας (Καρδίτσα) > Στοιχεία και ανακοινώσεις Τμήματος

Ημερομηνία:
08/12/2017
Ανακοίνωση:
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

 

ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (Βιβλίο ΑΡΒΑΝΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ)

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3. Ανασκόπηση κινδύνων

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4. Ποιότητα τροφίμων

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5. Αρχές συστήματος HACCP

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6. Διασφάλιση ποιότητας – Διοίκηση ολικής ποιότητας, σελ 105 – 110 και 121- 122

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7. HACCP στη βιομηχανία κρέατος και πουλερικών

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8. HACCP στη βιομηχανία αλιευμάτων

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9. HACCP στη βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11. HACCP σε αγροτικά προϊόντα

 

Βασικοί μικροβιολογικοί – χημικοί – φυσικοί κίνδυνοι και διαγράμματα ροής στην εφαρμογή HACCP.

 

 
 
 

Copyright © 2007 TEI Θεσσαλίας
Created by ItBiz