ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (Βιβλίο ΑΡΒΑΝΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ)
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3. Ανασκόπηση κινδύνων
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4. Ποιότητα τροφίμων
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5. Αρχές συστήματος HACCP
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6. Διασφάλιση ποιότητας – Διοίκηση ολικής ποιότητας, σελ 105 – 110 και 121- 122
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7. HACCP στη βιομηχανία κρέατος και πουλερικών
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8. HACCP στη βιομηχανία αλιευμάτων
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9. HACCP στη βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11. HACCP σε αγροτικά προϊόντα
Βασικοί μικροβιολογικοί – χημικοί – φυσικοί κίνδυνοι και διαγράμματα ροής στην εφαρμογή HACCP.
|