1. Αναλύσεις προϊόντων πρωτογενούς παραγωγής για ύπαρξη υπολειμμάτων Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων.
2. Αναλύσεις νερών τόσο μικροβιολογικών όσο και χημικών.
3. Αναλύσεις Εδαφών για πρόβλεψη καταλληλότητας για καλλιέργειες.
4. Αναλύσεις επικίνδυνων μυκοτοξινών σε ζωοτροφές, γάλατα, κρέατα και τρόφιμα γενικότερα.
5. Αναλύσεις διοξινών σε τρόφιμα , νερό και αέρα.
6. Αναλύσεις βαρέων μετάλλων διαφόρων τύπων σε τρόφιμα, αγροτικά προϊόντα, ζωοτροφές, νερό και εδάφη.
7. Μικροβιολογικές αναλύσεις για διάφορα παθογόνα.
8. Διάγνωση παθογένειας σε φυτικούς και ζωϊκούς ιστούς από βακτήρια ιούς έντομα και μύκητες.
9. Αναλύσεις πιστοποίησης αιθερίων ελαίων.
10. Αναλύσεις προφίλ λιπαρών οξέων και ζαχάρων.
11. Αναλύσεις ολικού λίπους, υγρασίας, πρωτεΐνης και ζαχάρων.
12. Αναλύσεις διατροφικής επισήμανσης τροφίμων.
13. Αναλύσεις οξύτητας, ολικού άλατος, τέφρας, θειωδών.
14. Αναλύσεις Επιβεβαιωτικής φύσεως για τις ανάγκες των συστημάτων AGRO1, 2-3 και GLOBALGAP της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής (Συστήματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης).
15. Αναλύσεις Επιβεβαιωτικές για τις ανάγκες του συστήματος ISO 22000: 2005 των Βιομηχανιών τροφίμων.
16. Αναλύσεις προφίλ αρωματικών για τα διάφορα τρόφιμα.
17. Αναλύσεις ανίχνευσης νοθείας σε τρόφιμα (π,χ έλαια και μέλι). |